Herkullisia uutisia – Hanko Sommarfestin Deluxe VIP -menu on nimittäin valmis!
Hans Välimäen suunnittelemasta menusta löytyy herkkuja jokaiseen makuun!
Alkuruoka
– Mausteista tuoretomaattikeittoa
– Marinoituja kauden kasviksia
– Lähi-idän tyyliin valmistettu salaatti, bulguria, tomaattia, kurkkua, sipulia, korianteria ja granaattiomenan siemeniä
– Salaatti marinoidusta kurkusta ja vesimelonista, fetaa, chiliä, korianteria, minttua ja sitruunavinaigretteä
– Perunasalaattia, majoneesia, kurkkua, piparjuurta, suolakurkkua ja kapriksia
– Kanasalaattia, selleriä, omenaa ja currya
– Lohitartar, keitettyä kananmunaa, ruohosipulia, tilliä, kapriksia ja marinoitua sipulia sekä creme fraichea
– Marinoitua vasikanpaistia, tonnikalamajoneesia, oliiviöljyä sekä kapriksia, piparjuurta ja parmesaania
Leivät & levitteet
Bead – juureen leivottua leipää
Hummus – kikhernetahnaa
Labneh – mausteista jugurttikastiketta
Tapenade – oliivitahnaa
Pääruoka
Perjantai 17.6.
– Härän paahtopaistia, sienikastiketta ja paahdettuja perunoita
– Metsäsienirisottoa
Lauantai 18.6.
– Lämminsavustettua lohta ja tartar-kastiketta
– Itsetehtyjä falafeleja ja mausteista tomaattikastiketta
Jälkiruoka
Mantelipannacotta ja mehustettuja mansikoita
– Suklaamoussea ja vadelmakastiketta
Ruokailuajat molempina päivinä klo 15.00-19.00. Tervetuloa herkuttelemaan!