fbpx

Ekologiskt ansvar

Ekologiskt ansvar – vi bryr oss om naturen

 

Vi satsar på miljövänliga evenemang nu och i framtiden och vi kommer att ansöka om ett Ekokompassi miljöcertifikat för Hanko Sommarfest 2022. Genom Ekokompassi-programmet främjar vi miljöskydd och kampen mot klimatförändring.

 

Vi är noggranna med återvinning av det avfall som uppstår under evenemanget. I priset för alkoholhaltiga drycker som säljs på utskänkningsområdet ingår en deposition för att folk skall lämna tillbaka de tomma burkarna till pantåterlämningsstället. Med rätt återvinning minskar vi onödigt avfall.

 

Du kan ta med en tom dryckesflaska (max 0,5L) och du kan fylla den gratis vid festivalens vattenpunkter! Men spill inte vatten i onödan, så se till att stänga av vattenkranen så fort du tagit vatten.

 

Trygghet och värderingar

 

Alla är välkomna till Hanko Sommarfest precis som den man är och vi accepterar ingen form av diskriminering. Festivalen respekterar allas fysiska integritet och om du ser eller känner dig hotad av en situation ber vi dig omedelbart kontakta en ordningsvakt.

Bland tusentals människor är en god festivalanda och respekt för andra ytterst viktigt. Vi har nolltolerans för våld och aggressivt beteende, och allas fysiska integritet respekteras.

 

Tillgänglighet och ankomst

 

Vi är en tillgänglig festival. Vi strävar efter att garantera högsta möjliga kvalitet och trevlig upplevelse för alla våra kunder, även de med nedsatt rörlighet. Du kan läsa mer om tillgängligheten på vår infosida.

Rekommenderat sätt att ta sig till festivalen är med kollektivtrafik, till fots eller med cykel.

Ota yhteyttä

Hanko Sommarfest - Nordic Live Productions Oy

Tommi Mäki
promoottori
tommi@nordiclive.fi

Jenna Fyhr
vastaava tuottaja
jenna@nordiclive.fi

Veronica Huhtanen
markkinointi
veronica@nordiclive.fi

Veera Hihnala
aluesuunnittelu
veera@nordiclive.fi

Juuso Toivonen
X-sec turvallisuuspäällikkö
juuso@x-sec.fi

Ari Myllyniemi
ohjelmapäällikkö
ari@nordiclive.fi

Valtteri Taipalus
myyntipaikat ja yritysmyynti
valtteri@nordiclive.fi

Mathias Niemi
anniskeluvastaava
mathias@nordiclive.fi

Matias Rosström
kehitysjohtaja
matias@nordiclive.fi

Hangon Casino